Pontosan egy hónap múlva lesz a 32. gyermeksíverseny!

Jó hír, hogy a verseny napjára szóló Donovaly napi síbérletárak maradtak a tavalyi kedvezményes áron (nevezettek részére: 10 euró, szülőknek 20 euró) és a nevezési díj összege is maradt az előző évi!

Archív kép, Donovaly 2015

A Szlovák Intézetben tartott sajtótájékoztatón hirdették meg az országos amatőr gyerekversenyt, mely az idén HEAD Kupa nevet viseli. A helyszín 2024 februárjában újra Donovaly, a népszerű szlovákiai síterep.

A szervezők elsősorban azokat a csemetéket várják, aki családban vagy síiskolában síelnek, a leigazolt versenyzők továbbra sem rajtolhatnak. A rendezvény népszerűségét szemléletesen bizonyítja, hogy 31 esztendő alatt közel 10 ezer gyermek rajtolt el.

A Technoalpin cég által felajánlott ajándékok

Minden résztvevő névre szóló oklevelet és díjat is kap! Összesen: 26 kupa és 78 érem, 78 dobogós hely. A 2024-es versenyre a hóágyúkat gyártó Technoalpin cég is ajánlott fel ajándékokat. Minden rajtoló (max. 250 fő) egy vákumos termoszt vehet át. Az első helyezettek (26 fő) ezen felül, egy darab TechnoAlpin sísapkát, illetve egy darab TechnoAlpin buff sálat is kap. A második helyezettek (26 fő) pedig TechnoAlpin sísapkát, a harmadik helyezettek (26 fő) TechnoAlpin buff sálat vehet át.

A versenykiírás innen letölthető.

A nevezési lap itt elérhető.

A 2023. februárjában rendezett verseny összefoglalója