Visegrád kiváló téli szezonnal zár vasárnap

Gutbrod Rezső síoktató, a Visegrád/Nagyvillám sípálya üzemeltetője jelenti

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jól tűri az elképesztő meleget mini gleccserünk!

Ma hidegfront érkezik, így éjszaka, felhasználva hótartalékainkat, felújítjuk pályáinkat, hogy méltóképpen ünnepeljük meg ezt a kiváló telet. Úgy néz ki, ezen a hét végén lehet utoljára csúszni a visegrádi gleccseren, ezért a búcsúra tekintettel, hétközi árakon lehet szombaton és vasárnap nálunk jegyet vásárolni. Szokás szerint, 9-től leszünk nyitva, szombaton mini esti sízéssel 19 óráig, vasárnap pedig 17 óráig.

Mai nap 9-17 óráig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal. Működik minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskola (bejelentkezés 06303905972), kifogyhatatlan Nordica kölcsönzőnk, megújult büfénk a melegedővel. A snowtubing (hófánk) pályánk sajnos már zárva van, és elfogyott a természetes hó a szánkópályán is. A szerpentin út, mindkét irányból, jól járható!

Remélem sok ismerőst köszönthetek majd, téltemető csúszásunkon, nagyszerű szezont zárt mini gleccserünk, lesz mire emlékeznünk! A jövőnk szempontjából fontos, hogy minél többen töltsétek ki, a honlapunk főoldalának alján található kérdőívet. Köszönjük ha időt szántok rá!

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutrbod Rezső

* kiegészítés:

Az alábbi linken megtalálható az a táblázat, mely az elmúlt 8 síszezon nyitvatartási napjait összegzi.

Visegrádon az idei szezonban legalább 73 napot tudtak üzemelni a síliftek, mely a hat évvel ezelőtti 80 napos üzemnap után a második legtöbb üzemnapot adja. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a március sokszor havas napokat is hoz!

http://sielok.hu/kerdes/hany-napot-uzemeltek-a-hazai-siterepek/

http://www.visegradsipalya.hu/

A fenti képet február 24-én (péntek) reggel rögzítette a webkamera

A fenti képet február 25-én (szombat) reggel rögzítette a webkamera