Kik síelhetnek ingyen Eplényben?

Eplényi Síaréna bemutatja: ingyenes síelési/snowboardozási lehetőség az általános iskolások számára, a 2020/2021-es síszezonban.

A síterep régebbi tanulópályája, a négyüléses beszállójánál /Kép: Ski43.hu

Kik síelhetnek ingyen Eplényben?

Meglepő újdonsággal lépett a nyilvánosság elé a bakonyi síterep

Az eplényi Síarénában korábban már voltak hasonló kezdeményezések a Veszprém megyei általános iskolákkal. Az együttműködés során a megyei iskolák diákjai lehetőséget kaptak arra, hogy egy jelképes árért cserébe sípálya belépőhöz és sífelszereléshez jussanak.

Az Ski43 Program Nonprofit Zrt. egy országos programot hirdet a magyarországi általános iskolák diákjai számára. Program ezen az oldalon elérhető.

A program jelentősége, hogy a téli, mozgásszegény időszakban egyedi élményt nyújtva a szabad levegőre hozza a diákokat, akik lehetőséget kapnak a téli mozgásformák megismerésére, és ezáltal a mozgásszeretetük kiterjesztésére, egy újabb, ámde igen fontos lépést téve ezzel az egészséges élet felé.

Tervek szerint 2021. január 4-én indul a program, hétfőtől csütörtökig, előre egyeztetett időpontokban vehetik majd igénybe a felkínált lehetőségeket

A teljes programot a Síaréna “Kék” bejáratánál található oktatópályán bonyolítják le.

A program első felében 70 percet töltenek a gyerekek oktatással, melynek során 10 gyerekre jut egy oktató. Program második felében animátorok közreműködésével további 70 percet töltenek havas játékokkal.

A sízés tudományát elsajátítók remélhetőleg egy életre megkedvelik e csodálatos téli sportot és sokan visszatérnek Eplénybe. A programmal kapcsolatba felmerő, gyakran ismételt kérdésekre itt találhatók a válaszok.

Kik síelhetnek ingyen Eplényben?