Klaszterünk elnökségi üléséről jelentkezünk

Mint arról már beszámoltunk, az erre a napra Lillafüredre tervezett klaszter közgyűlés halasztásra került, viszont elnökségünk Budapesten a mai napon ülésezett. Rövid beszámoló.

Ősz elején elsősorban a hazai műanyag sípályával rendelkező síiskolák kerülnek reflektorfénybe

Kép: Pasaréti Síiskola csapata

Libegők Éjszakája időpontjának elfogadása:

A III. Libegők Éjszakájának módosított időpontját (2020. augusztus 29.) az elnökség jóváhagyta, egyúttal javasolja – az iskolakezdés közeli időpontja miatt – elsősorban a síiskolák, de más tagszervezetek aktív és kreatív bekapcsolódását a különböző helyszíneken lévő rendezvényekbe.

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (AÖFK) által üzemeltetett www.sieljunkitthon.hu honlap szakmai támogatójaként,  klaszterünk részéről kapcsolattartó személy kijelölése, – az őszi, műanyag sípályákat bemutató kampány időszakában:

Az elnökség Vas-Krakler Katát (Pasaréti Síiskola) jelölte ki szakmai kapcsolattartónak klaszterünk részéről. Az elnökség és a tagok támogatásáról biztosították a kijelölt képviselőt.

Klaszterünk és a síszövetség közötti Együttműködési Megállapodás tervezetének elfogadása:

Dr. Egri Katalin az Együttműködési Megállapodás tervezetét ismertette a megjelentekkel. Az elnökség a tervezetet elfogadta. A tervezetet a síszövetség részére jóváhagyásra a közeli napokban megküldi.

Következő ülésünk és elmaradt közgyűlésünk helyszínének és időpontjának meghatározása:

Helyszín: Budapest Pasaréti Síiskola, Budapest Pasaréti út 11-13. Bejárat: Radnai utca felől, Parkolás: Hermann Ottó utcában

Időpont: 2020. szeptember eleje 9. (szerda) 10 óra

Elnökségi szavazások eredménye: minden pont egyhangúlag elfogadva.