Újabb információs honlap indul a természetben végezhető szabadidős sportok népszerűsítése érdekében

A tavaly ősszel megalakult Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit kft. mai nappal tette elérhetővé a http://aktivmagyarorszag.hu honlapot, mely a nyári időszakban a kerékpározás, evezés és a túrázás magyarországi lehetőségeire igyekszik figyelmet felhívni.

Fedezd fel hazánk eddig ismeretlen arcát!

„Megtapasztaltuk együtt tavasszal a bezártság érzését, most viszont végre kiszabadulhatunk a természetbe. Összegyűjtöttük Magyarország romantikus, felfedezésre váró tájait, ahol az érintetlen természeten kívül, kalandok, várromok, barlangok, szürke gémek és életed végéig kitartó élmények várnak. A következő tíz hétben tíz tájegységen keresztül kalauzolunk végig, így érdemes minden héten visszalátogatni az oldalra. Bringás, vízi- és gyalogtúráink nehézségét úgy állítottuk össze, hogy akkor is bátran elindulhass, ha már régen nem mozdultál ki.

Gyere ki a zöldbe! Üdv itthon!”

 

Az elmúlt tél elején, szintén az AÖFK által indított www.sieljunkitthon.hu honlap továbbra is segíti a hazai sípályák után vágyókat. Három hónap múlva ezen a honlapon már a hazai, műanyag sípályával rendelkező síiskolák is bemutatásra kerülnek. Ez a honlap különböző népszerűsítő kampánnyal erősödik, várhatóan szeptember hónapban a műanyag sípályák adatival frissül.