Következő klaszterülésünk Dobogókőn kerül megrendezésre

A nemrég felavatott, kibővített, felújított Zsindelyes Vendégház végre megépült. A következő ülésünk helyszínkiválasztásában több szempont is közrejátszott.

Lőrincz László házigazdánk, a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány elnöke joggal lehet büszke a csodálatosan felújított és kibővített Makovecz házra. Nagyon sok munkája van benne, 19 évvel ezelőtt kapták meg a jogerős építési engedélyt, nemrég került átadásra.

Ülésünk helyszín kiválasztásában az is szerepet játszott, hogy 1923-ban került átadásra a Trianon utáni Magyarország első sípályája Dobogókőn, azaz jövőre lesz 100 éves hazánk első sípálya! Laci barátunk nagyon bízik abban, hogy jövőre elkészül a kétüléses felvonó. Elmondása szerint az építési engedély már megvan. A képen a régi sífelvonó, itt épül meg a kétüléses felvonó.

Az ülésen való  részvétel csak klasztertagok és meghívottak részére!


Az éttermi rész is kibővült / Képek. F. Gy.

Dobogókő (Budapesttől 40 kilométerre északra helyezkedik el) az ország központi részén fekszik. Ezáltal viszonylag könnyebben elérhető helyszínt jelent az ország különböző szélein lévő klasztertagjaink számára is.

Átadásra került a Zsindelyes Vendégház Dobogókőn