Mátrafüred, Hotel Avar: különleges szállodaavató

Az újjáépített Hotel Avar szállodával együtt – remélhetőleg gyorsan elhagyva a koronavírus-járvány következményeit – a Mátra összesen már hat különböző helyszínen lévő négycsillagos szállodával várja a turistákat és a síport szerelmeseit.

Kép: Hotel Avar

Napra pontosan 44 évvel az 1976-os eredeti megnyitó után jelképesen újra megnyitotta kapuit a felújított Avar Hotel. A négycsillagos szállodát Horváth László országgyűlési képviselő, Hiesz György polgármester, Darvas Zoltán tulajdonos és Nehéz Tamás szállodaigazgató nyitotta meg. 

Az Avar Hotel megnyitója

Napra pontosan 44 évvel az 1976-os eredeti megnyitó után jelképesen újra megnyitja kapuit a felújított Avar Hotel Mátrafüreden. A négycsillagos szállodát Horváth László országgyűlési képviselő, Hiesz György polgármester, Darvas Zoltán tulajdonos és Nehéz Tamás szállodaigazgató nyitja meg. A veszélyhelyzeti intézkedések miatt a megnyitóra rendhagyó módon, szűk körben, online közvetítés keretében kerül sor.

Közzétette: Gyöngyösi TV – 2020. április 3., péntek

Horváth László a térség országgyűlési képviselője a vidék turisztikai múltjáról néhány érdekes momentumot idézett vissza (6:17-től) Többek között elmondta:

„Az Avar Hotel átadója a tradíció és a remény szimbóluma.

A több mint 100 éves mátrai turizmus tradíciójának, de a reményünknek is szimbóluma ez az esemény.

Hiszünk abban, hogy közösen túl leszünk ezen a nehéz időszakon és hamarosan megint szélesre tudja tárni kapuit a Mátra – és ha a Mátrának van kapuja, az minden bizonnyal Mátrafüred.

A beruházást köszönöm a tulajdonosnak és az építőknek! Szívből kívánok az elődök hírnevéhez méltó minőségű működést!”

Az eseményről részletesen beszámolt a Turizmus.com . A Hotel Avarról további képek a hotel instagram oldalán található.

Az újjáépített Hotel Avar szállodával együtt, összesen már hat különböző helyszínen lévő négycsillagos szálloda várja a látogatókat a Mátrában.

Április 3-án nyit a Hotel Avar Mátrafüreden