Találkozzunk a Libegők Éjszakáján!

Az eseményt 2022. július 16-án, már hatodik alkalommal koordinálja a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter.

Az esti és éjszakai libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, valamint a Bükkben, a Budai-hegységben, és a Bakonyban lehet kipróbálni.

Összesen tehát öt különböző helyszínen lehet libegőzni!

A Zugligeti Libegőn 19 órától éjszaka 1 óráig lehet a főváros éjszakai panorámájában gyönyörködni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3.000 Ft-os retúrjeggyel látogatható, melyek akár elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél vásárolhatók meg 17 órától. Jegyek a Libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre! További részletek itt elérhetők.

Mátraszentistvánban, a Síparkban 11 órától fél kilencig lehet élvezni a libegőt, kerékpárszállítási lehetőség is van. A résztvevők vezetett Demecs Norbi túrán vehetnek részt, street food ételekkel csillapíthatják éhségüket. Túra: Demecs Norbi túrái oldalon lehet regisztrálni és bejelentkezni. Az utolsó felszállási lehetőség általában fél órával megelőzi a pályák zárását.

Eplényben, a Vibe Parkban reggel 9 órától éjfélig jár a felvonó. Hosszabban lesznek nyitva a vendéglátó egységek is.

A Lillafüredi Libegőpark ezen a napon reggel 10 órától este 10 óráig tart nyitva. Tervezett programok:

– Hegyállomásról induló segway naplemente túra

– Völgyállomáson erdei kisvasút mozdony makett bemutatása

– Fotókiállítás a Bükkről

– Lufihajtogató bohóc, arcfestés 18 – 21 óra között

– Gasztronómia – faszénen sütött kürtőskalács

Sástó / Mátra Libegő

Az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9 órától este 7-ig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással éjfélig üzemel.

Elővételes jegyvásárlás nincs, az aznap, nyitvatartási időben, a pénztáraink bármelyikében megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig nyitva tart. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-kor történhet.

A naplemente aznap 20:34-kor várható.

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő továbbra is átépítés alatt van, azonban a bobpálya ezen a napon éjfélig üzemel!

Eseményoldal a Facebookon – Libegők Éjszakája 2022

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Televíziós beszámolók az első Libegők Éjszakájáról