„Tanulj Itthon Síelni!” szlogennel klaszterünk újabb honlapot indít

A hazai műanyagpályával rendelkező síiskolák, a hazai havas sípályák ideális, könnyen elérhető – a külföldi pályákkal szemben olcsóbb – helyszíneket biztosítanak a síelést most elsajátítani szándékozók részére.

Klaszterünk célja, hogy lehetőleg minél többen tanuljanak itthon síelni!

Hazánkban szerencsére a sísport az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, hiszen növekszik az életszínvonal, elérhetőbbé vált a síelés és snowboardozás.

Ma már közel 600 ezer fő sízik, snowboardozik, de hatalmas a potenciál, hiszen Magyarország népességét nézve ez csak egy nagyon kicsi, 5%-os hányad. Négy évvel ezelőtt indított honlapunk, a  „Síelj Itthon” igazából egy viszonylag szűkebb kört elérő, szakmai honlap.

Felismerve annak jelentőségét, hogy egyre nagyobb igény van a sísporttal most ismerkedők között az információk gyors megszerzésére, új honlapot indítunk: www.tanuljitthonsielni.hu

A honlap igyekszik a tájékoztatáson felül, színes hírekkel, tényekkel, egyszerű felülettel segíteni a potenciális érdeklődőknek, hogy megtalálják a téli mozgáshoz a legjobb síiskolát, síterepet, szolgáltatót.

Célunk tehát, hogy minél többen tanuljanak meg síelni és snowboardozni Magyarországon, ne feltétlenül csak külföldre menjenek síelni tanulni, hiszen itthon ugyanolyan feltételekkel (profi oktatókkal, hóbiztos pályákkal) de mégis sokkal gazdaságosabban tudnak megtanulni síelni és snowboardozni.

Az új honlap összegyűjtötte a hazai síélet szereplőit egy helyre, felsorolva a műanyag síiskolákat, a havas síiskolákat, a hazai síterepeket, a szakmai szervezeteket és partnereket, akik minden évben azért tesznek, hogy a hazai síélet egyre népszerűbb legyen.

Egyszerűbbé téve tehát, hogy a potenciális érdeklődő megtalálja a neki legmegfelelőbb síiskolát, lehetőséget, valamint egyszerűbben felismerje a lehetőséget, hogy hazánkban van síélet és érdemes elkezdeni azt.

A weboldal mellett a közösségi médiában is elindultunk:

Facebook

Első nyomtatott anyagunk: