Vagány munkalehetőségek a Síparkban

Igazi kihívás ratrakkezelőnek vagy hóágyúkezelőnek állni, síoktatóként dolgozni, de egyéb izgalmas állásajánlatokat is kínál a Mátraszentistváni Sípark!

A sísport a vagányok sportja volt, Obertauern anno dazumal. / Fotó: Pinterst

Vagány és hagyományos munkalehetőségek a Síparkban

„Aki szereti a jó levegőt, rossz ember nem lehet!” – mondhatnánk azokra, akik egy sípályán vállalnak állást. A Sípark igazán széles skálán tud állást biztosítani, hiszen nem csak kültéri, hanem beltéri munkákra is várják a szorgalmas és lelkes munkaerőt!

Éjszakai hókészítés – 2020.02.29.

Éjszakai műszak a sípályán – Sípark 🏔🇭🇺822m

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2020. február 28., péntek

Nagy vagányság az éjszakákat egy sípályán munkával eltölteni!

A Sípark széles munkalehetőséget kínál azok számára, akik kedvelik a sípályák világát! 

#strandhelyett #tél #magyarországUnod a "szürke" teleket? 🎿🏂☀️Próbáld ki magad egy sípályán! JELENTKEZZ MOST!Légy Te is a Sípark csapatának tagja!👉 https://sipark.hu/allasajanlatok

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2020. szeptember 25., péntek

Három falu – egy sízóna a Mátra szívében. A téli sport szerelmesei 10 változatos sípálya közül választhatnak. Izgalmas ívek a lendületes sízőknek, de vannak szelíd lankák a kényelmesebb síelőknek is. A közel 4 km-es pályarendszeren, ratrakok és nagyteljesítményű hóágyúk dolgoznak folyamatosan a kiváló hóviszonyok és a hógarancia biztosításáért. A mátraszentistváni sípályarendszer kiváló minőségű gyepes hegyoldalon terül el. Tervezésénél kiemelt szempont volt a pályák változatossága, különféle nehézségi foka, és a gyönyörű panorámát kiegészítő hangulati elemek, mint pl. hidak, rönkházak, tavak létesítése. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően az ország legtöbb szolgáltatást nyújtó családi síterepévé vált.

Az 1970-es elejétől létezik a sípálya Mátraszentistván mellett. 2002-benkezdődtek a beruházások. Az első hóágyús szezon 2004 decemberében kezdődött el.  Sípálya fekvése: 676-821 méter, Sípályák száma: 10 dbs Sípályák hossza: 4,3 km. Felvonók száma, típusa: 1 db ülőlift, 5 db húzólift, 2 baby lift, 2 mozgójárda.

A Síparkban a kezdőtől a haladóig minden nehézségi szintnek van megfelelő sípálya. Kezdők számára hazánk legnagyobb Síoktató Parkja is itt található.

Sípályák speciális adottságai, előnyei: Idén tíz éves a Mátraszentistváni Sípark (676-821m) hazánk egyik első hóbiztos síközpontja. A közel 4 km hosszú pályarendszer egy darab ülőszékes felvonóval, továbbá 7 sífelvonóval, 2 db mozgójárdával várja a sízőket és a kirándulni vágyókat a téli szezonban.

Kihagyhatatlan alpesi élmény itthon: esti sízésre is van lehetőség, Síoktató Parkban színes játékok, széles kínálatot adó síkölcsönző. Két épület: Hütte és Körbár, valamint egy Hócsúszda Park is rendelkezésre áll. Kedvezményes szállás csomagokaz is kínálunk. A parkolás ingyenes. SZÉP kártya is elfogadnak.

Az állásajánlatok itt megtekinthetők.

Síparkkal kapcsolatos eddig megjelent híreink itt találhatók!