Visegrádi Sípálya az idei síszezon eddigi legjobb napjait éli

A napok óta tartó folyamatos hógyártás, a délidőben is fagyos idő, az öt működő felvonó ideális időt jelent a havat kedvelőknek.

Ma délben is fagy,  kevesen a pályán, érdemes kihasználni!

Ma is egész éjszaka havazták a 2/A és a bébi pályát. A 2/A pálya hórétegének még ki kell fagynia, így a nagyközönségnek csak holnap reggel nyitják meg. Addig is a műanyagpályás síiskolások tesztelik az esti edzéseken, akik sikongatva örülnek a nagy fehérségnek!

Ma is 9-21-ig lesznek nyitva a ratrakolt, és kiváló állapotú, 1/A és ingyenes bébi pályákkal. Nyugodt, sorállás mentes hétköznap, kedvezményes jegyárakkal és 3+1 akcióval, érdemes az egyedülálló, melegsárga fényű, hangulatos esti sízést is kipróbálni. A Nordica síkölcsönző és  síiskola is nyitva! Hangulatos melegedőnkből, ahol büfé is van,  teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket. Felkészülten várják a hétvégét, a frissen behavazott 2/A pályán 2 db felvonót is beindítják, így már 3 pályával, és akár 5 db felvonóval várjuk a hozzánk látogatókat. A háziorvos is javasolná most, hogy szabaduljunk ki a fővárosi levegő szorításából, és élvezzük a Dunakanyar téli gyöngyszemének, a visegrádi gleccsernek, kristálytiszta levegőjét!